Vámpírnaplók ● Magyar rajongói oldal
Üdvözlünk titeket a vampirnaplok-fan.gp oldalon. Már 2011 augusztusa óta olvashatjátok itt a híreket a The Vampire Diaries című műsorral és annak színészeivel kapcsolatban. Rengeteg dolgot megtudhattok, megtalálhattok a sorozatról és annak szereplőiről, emellett, természetesen sok más érdekességet is tartogatunk számotokra. Élvezzétek az itt létet és ne felejtsetek el kommentelni, véleményt írni a chatben!
 

f w t @ ››

 

 
Előző részek
You Made a Choice
To Be Good (8.11)
What Are
You? (8.12)
letöltés letöltés
felirat felirat
online online
 
Következő rész

8.13. THE LIES ARE GOING TO CATCH UP WITH YOU

2017.02.17. ELŐZETES KÉPEK

GONOSZ A MÚLTBAN - Damon és Alaric szemtől-szemben találkoznak egy régi ellenséggel, miután beszereznek egy fegyvert, amely képes lenne elpusztítani Cade-et. Stefant fogva tartja egy váratlan ismerőse és kénytelen szembenézni egy sötét titokkal a múltjából. Eközben Caroline és Matt próbálják eltitkolni Stefan erőszakos múltját a vámpír elől, nehogy az tönkretegye őt. Cade a figyelmét Bonnie-ra összpontosítja és mélyen az elméjébe ás.

 
instagram
NINA DOBREV, PAUL WESLEY, IAN SOMERHALDER

 
Chat
 
cserék
Főként én szoktam meghívni, de lehet jelentkezni a chatben a feltételek átolvasása után. Ha nem találod magad a cseréknél, lehet várólistán vagy.

 


 

Hírek

FAGGATÁSOK - ÉRDEKES VÁLASZOK

2011.08.04. 12:09, Fanniie
forrás: vampirnaplok-web.gp

  • Candice Accola (Caroline)
  • Paul Wesley (Stefan)
  • Kevin  Williamson (producer)
  • Ian Somerhalder (Damon)
  • Nina Dobrev (Elena/Katherine)
  • Joseph Morgan (Klaus)
  • Julie Plec (producer)

Kinek a halála volt a legmeglepőbb és legkeményebb?

Candice Accola:  "Kayla Ewell, mert ez volt az első nagy halál."

Paul Wesley:  "Mindenkinek a halála... Úgy gondolom a saját halálom... Azt gondolom, Rose halála nagyon érzelmi volt."

Kevin Williamson:  "Kayla, azaz Vicki... Azután pedig Jenna néni, na az nagyon kemény volt."

Ian Somerhalder: "Emlékszem, hogy olvastam, mikor Vicki meghalt, nagyon szívszaggató volt."

Nina Dobrev: "Mikor Sara Canning és Kayla Ewell távozott tőlünk."

Joseph Morgan: "Azt gondolom, hogy Sara Canning halála igazán szomorú volt, de én meglepődtem Jeremy halálán is. Durva volt."

Julie Plec: "Még mindig sok utálatos levelet kapok, amiért megöltem Mason Lockwood-ot."

Klaus miért akarja annyira Stefan-t?

Joseph:  "Úgy gondolom, hogy ezekről az okokról és történelméről többet fogunk látni miközben bevonjuk Stefant."

Melyik viccesebb, Katherine vagy Elena?

Nina: "Mind a kettő fél... mind a ketten nagyon mókások... mindketten kihívóak. Egy napon meg fognak ölni engem... képes leszek elmenekülni, miközben Katehrine-nel leszek."

Katherine hova ment?

Julie: "Hawaiin van, biztos vár egy nagy Hawaii epizódra."

Milyen érzés Caroline-nak, hogy erőszakosnak kell lennie?

Candice: "Hát sikerült ágyékon rúgnom egy vérfarkast, megölni két zsarut és ezután csak annyit mondani, hogy "Szia, anya."

 

 

PAUL WESLEY A 3.ÉVADRÓL

2011.08.04. 11:37, Fanniie

 

A The Vampire Diaries szeptember 15-én tér vissza, és már nagyon várjuk, hogy megtudjuk mi történik Stefannal,Klaus-szal és gyilkos körútjukkal.

 

"Ez jó, mert a tavalyi Comic Conon mindenki csak azt kérdezte, hogy "Beszélnél az Elena iránti szerelmedről?" Ebben az évben viszont inkább azt, hogy "Beszélnél arról, hogy mennyire kifordultál önmagadból?" - mondta miközben vigyorgott. "Nem, ez egyszerűen jó. Nekem színészként lehet önzően fog hangzani de fontosak a ... sokoldalú szerepek, számomra ez egy fantasztikus alkalom, hogy mást is kipróbáljak.

Amilyen felvidító látni, ahogy Paul Stefan sötét oldalát játssza és ahogy szeretjük ezt az új oldalát, valószínűleg hiányolni fogjuk "jó" Stefant, amíg ő folytatja a lefelé vezető utat. Ez egy olyan évad lesz, ahol sok szenvedést és összetört szíveket láthatunk." - magyarázza Paul. "Elveszti önmagát, de még mindig ott van neki a jó lelke, az a jó lélek az megmarad, és azt gondolom, hogy minden percben reménykedünk, hogy újra használni fogja."

Bár sok szempontból megtalálta magát, ahogy egy új karakter játszik, észben tartja az elmúlt évadot, amíg Stefan és Klaus folytatják a vérengző tobolásukat. "Fontos, hogy ne felejtse el teljesen a jófiút, a lelkét, azt a Stefant akit mi két évig ismertünk." 

Várhatunk arra, hogy Stefan különböző korszakait az életében, visszatekintésben láthatjuk - nem fogunk visszatérni 1864-be, úgyhogy ezek a visszatekintések teljesen új időkben fognak játszódni - mondja Paul. "Hallunk erről a fickóról dolgokat, hogy miket tett és olyan lesz mintha ő sem hinné el. Nagyon nagy lesz."

COMIC CON VIDEÓK

2011.08.04. 10:49, Fanniie

 

Itt van egy csomó Comic Con videó.

 

              

HAPPY BIRTHDAY PAUL!

2011.08.03. 22:08, Fanniie

 

Paul Wesley 07.23-án ünnepelte 29-ik szülinapját. Ezzel a képpel kívánunk neki Sok Boldog Születésnapot, a honlap és a rajongók nevében!! : D                                                                   

 

 

http://vampirnaplok-fan.gportal.hu/portal/vampirnaplok-fan/image/gallery/1469629193_22.jpg