Vámpírnaplók ● Magyar rajongói oldal
Üdvözlünk titeket a vampirnaplok-fan.gp oldalon. Már 2011 augusztusa óta olvashatjátok itt a híreket a The Vampire Diaries című műsorral és annak színészeivel kapcsolatban. Rengeteg dolgot megtudhattok, megtalálhattok a sorozatról és annak szereplőiről, emellett, természetesen sok más érdekességet is tartogatunk számotokra. Élvezzétek az itt létet és ne felejtsetek el kommentelni, véleményt írni a chatben!
 

f w t @ ››

 

 
Előző részek
I Was Feeling
Epic (8.16)
Forever Yours
különepizód
letöltés letöltés
felirat felirat
online online
 
Következő rész

NINCS TÖBB RÉSZ

2017.03.10. ELŐZETES KÉPEK

A Vámpírnaplók című sorozat elérkezett az utolsó részhez a 8. évad 16. résszel. Vetítésre került egy különepizód is. Sajnos most már nem lesz több új rész.

 
instagram
NINA DOBREV, PAUL WESLEY, IAN SOMERHALDER

 
Chat
 
cserék
Főként én szoktam meghívni, de lehet jelentkezni a chatben a feltételek átolvasása után. Ha nem találod magad a cseréknél, lehet várólistán vagy.

 


 

Hírek

IAN&NINA&KEVIN

2011.08.04. 14:36, Fanniie

 

Itt egy videó amin Nina, Ian és Kevin látható a Comic Con utáni Maxim Party-n.

KIK LENNÉTEK SZÍVESEN A TVD-BŐL?

2011.08.04. 14:31, Fanniie
vampirnaplok-web.gp

 

A TVD szereplőit megkérdezték kik lennének legszívesebben most a sorozatban

Joseph: "Damont játszanám a legszívesebben, a figyelem miatt amit kap."

Nina: "Klaus akarnék lenni, minden idők legnagyobb és leggonoszabb vámpírja."

Joseph: "Hibrid. A legnagyobb és leggonoszabb a hibrid."

Ian: "Klaus, mert Damon mindig azt gondolta, hpgy ő a legnagyobb rosszfiú."

Paul: "Én is Klaus lennék."

Candice: "Én szeretek Caroline lenni."

Ian: "Megváltoztatom a válaszom Caroline-ra."

 

 

ELENA ÉS DAMON ÖSSZEFOGNAK JÖNNI?

2011.08.04. 14:20, Fanniie
vampirnaplok-web.gp

 

 

A Vampire Diaries stábja elrepült Atlantából San Diego-ba a Comic Con-ra. Autogrammokat osztogattak a rajongóknak, és utána szembenéztek a tömeggel, hogy beszéljenek a 3.évadról.
 
 
A panel az előző évados legjobb pillanatokkal nyitott meg, és a 2.évad forró premierjével. Ezt nem engedték felvenni, de az előzetest leírni letudjuk. : Elena végigmegy a Salvatore testvérek házán, közben éppen köti fel a haját és ekkor lép elő Damon, meztelelenül, tiszta szappanosan és vizesen.
 
 
Damon nem túl boldog, mivel az élete nem alakult jól ennél a pontnál, - mondja Ian. Megkísérelte rávenni testvérét, hogy tegyen meg dolgokat, tegye azt amit kell, öljön és egyen.
 
 
"Ezek közül a hős történetek közül ez az egyik" - mondja Kevin. Ez a vámpírok természete, de közben otthagyta Elena-t és ez nem jó,...
 
 
"Nincs azzal baj, ha mindkettőjüket szereted" - mondta az évad végén Katherine.
"Látni fogjuk, hogy mit jelent ez" - mondja Kevin. "Ez egy három főről szóló történet, és világos, hogy nekik érzéseik vannak egymás iránt. Testvérek, barátok, szeretők és mi nézzük, hogy játsszák majd a szerepüket. Ennek sok csavarja és fordulata lesz."
 
 
Megkérdeztük Nina-t, hogy melyiket választaná Damont vagy Stefant, de ügyesen kitért a válasz elől. "A szoba fele dühös lesz ha mondok egyet és a másik fele pedig a másikat mondja."
"Ez nyilvánvaló" - szól közbe Paul. "Neki buborékokat adnak, meztelen és csupa szappan... Széttépném Damont."
 
 
Időközben Stefan Klaussal élvezte a vérengző utat. "Nekem ez nagyon izgalmas" - mondja Paul. Olyan színészként, akitől azt várod, hogy próbáljon ki új dolgokat, és nekem sikerül."
 
 
Ami Caroline-t illeti azon gondolkozunk,  hogy mi lesz vele és Tylerrel. ("Kölyökkutyák. Ez volt Ian javaslata. Kicsi vámpírkölyökkutyák") Candice kicsit kitért a kérdés elől - nincsenek spoilerek! - Caroline kirakta Mattet.
 
A panelből való kedvenc pillanatok közül az egyik az volt, mikor a rajongók megkérdezték a stábot, hogy furcsa volt-e Katherine-ként és Elena-ként Ninaval dolgozni. "Általában elajándékozzuk a ruhásszekrényt" - viccel Paul. "Először egy kis pulóverben van, aranyos aztán később egy fekete bőszerkóban ostorral a kezében gyilkol."

ÚJABB VIDEÓK-IAN,PAUL,NINA,CANDICE

2011.08.04. 13:47, Fanniie

 

Itt van 4 rövidke interjú a Comic Conról. A mostani videókban Ian,Paul,Nina és Candice szerepelt.

   

 

JACK COLEMAN-ÚJ SZEREPLŐ

2011.08.04. 13:11, Fanniie

 

 A TV Guide értesülései szerint a Vampire Diaries egyik újabb szereplője Jack Coleman lesz, aki egy Bill nevű karaktert fog játszani. Egy átlagos Mystic Fall's-i lakos lesz, akinek érdekes szempontjai vannak a vámpírokról.

 

 

FAGGATÁSOK - ÉRDEKES VÁLASZOK

2011.08.04. 12:09, Fanniie
forrás: vampirnaplok-web.gp

  • Candice Accola (Caroline)
  • Paul Wesley (Stefan)
  • Kevin  Williamson (producer)
  • Ian Somerhalder (Damon)
  • Nina Dobrev (Elena/Katherine)
  • Joseph Morgan (Klaus)
  • Julie Plec (producer)

Kinek a halála volt a legmeglepőbb és legkeményebb?

Candice Accola:  "Kayla Ewell, mert ez volt az első nagy halál."

Paul Wesley:  "Mindenkinek a halála... Úgy gondolom a saját halálom... Azt gondolom, Rose halála nagyon érzelmi volt."

Kevin Williamson:  "Kayla, azaz Vicki... Azután pedig Jenna néni, na az nagyon kemény volt."

Ian Somerhalder: "Emlékszem, hogy olvastam, mikor Vicki meghalt, nagyon szívszaggató volt."

Nina Dobrev: "Mikor Sara Canning és Kayla Ewell távozott tőlünk."

Joseph Morgan: "Azt gondolom, hogy Sara Canning halála igazán szomorú volt, de én meglepődtem Jeremy halálán is. Durva volt."

Julie Plec: "Még mindig sok utálatos levelet kapok, amiért megöltem Mason Lockwood-ot."

Klaus miért akarja annyira Stefan-t?

Joseph:  "Úgy gondolom, hogy ezekről az okokról és történelméről többet fogunk látni miközben bevonjuk Stefant."

Melyik viccesebb, Katherine vagy Elena?

Nina: "Mind a kettő fél... mind a ketten nagyon mókások... mindketten kihívóak. Egy napon meg fognak ölni engem... képes leszek elmenekülni, miközben Katehrine-nel leszek."

Katherine hova ment?

Julie: "Hawaiin van, biztos vár egy nagy Hawaii epizódra."

Milyen érzés Caroline-nak, hogy erőszakosnak kell lennie?

Candice: "Hát sikerült ágyékon rúgnom egy vérfarkast, megölni két zsarut és ezután csak annyit mondani, hogy "Szia, anya."

 

 

PAUL WESLEY A 3.ÉVADRÓL

2011.08.04. 11:37, Fanniie

 

A The Vampire Diaries szeptember 15-én tér vissza, és már nagyon várjuk, hogy megtudjuk mi történik Stefannal,Klaus-szal és gyilkos körútjukkal.

 

"Ez jó, mert a tavalyi Comic Conon mindenki csak azt kérdezte, hogy "Beszélnél az Elena iránti szerelmedről?" Ebben az évben viszont inkább azt, hogy "Beszélnél arról, hogy mennyire kifordultál önmagadból?" - mondta miközben vigyorgott. "Nem, ez egyszerűen jó. Nekem színészként lehet önzően fog hangzani de fontosak a ... sokoldalú szerepek, számomra ez egy fantasztikus alkalom, hogy mást is kipróbáljak.

Amilyen felvidító látni, ahogy Paul Stefan sötét oldalát játssza és ahogy szeretjük ezt az új oldalát, valószínűleg hiányolni fogjuk "jó" Stefant, amíg ő folytatja a lefelé vezető utat. Ez egy olyan évad lesz, ahol sok szenvedést és összetört szíveket láthatunk." - magyarázza Paul. "Elveszti önmagát, de még mindig ott van neki a jó lelke, az a jó lélek az megmarad, és azt gondolom, hogy minden percben reménykedünk, hogy újra használni fogja."

Bár sok szempontból megtalálta magát, ahogy egy új karakter játszik, észben tartja az elmúlt évadot, amíg Stefan és Klaus folytatják a vérengző tobolásukat. "Fontos, hogy ne felejtse el teljesen a jófiút, a lelkét, azt a Stefant akit mi két évig ismertünk." 

Várhatunk arra, hogy Stefan különböző korszakait az életében, visszatekintésben láthatjuk - nem fogunk visszatérni 1864-be, úgyhogy ezek a visszatekintések teljesen új időkben fognak játszódni - mondja Paul. "Hallunk erről a fickóról dolgokat, hogy miket tett és olyan lesz mintha ő sem hinné el. Nagyon nagy lesz."

 

http://vampirnaplok-fan.gportal.hu/portal/vampirnaplok-fan/image/gallery/1469629193_22.jpg